• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

Opening 2de Amputee Care Center in Brussel

Paviljoen

We zijn verheugd aan te kondigen dat Spronken Orthopedie op 19 oktober 2023 haar tweede Amputee Care Center (ACC) in België zal openen, ditmaal gevestigd in het Medical Center Brussels. Het ACC-team staat klaar om de zorg en ondersteuning te bieden die prothesegebruikers nodig hebben om optimaal te kunnen blijven functioneren.

Het nieuwe Amputee Care Center, gelegen op Terhulpsesteenweg 166 in Watermaal-Bosvoorde (Brussel), op de site van het GLAVERBEL-gebouw, zal een breed scala aan diensten aanbieden om prothesegebruikers te helpen bij hun herstel en revalidatie, of om het gebruik van hun prothese opnieuw te optimaliseren. Ons hooggekwalificeerde team van specialisten zal zich richten op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze patiënten door een aanbod van hoog-technologische, innovatieve prothesen voor het onderste en het bovenste lidmaat, en, waar nodig, door het aanbieden van de juiste begeleiding, zoals bijvoorbeeld kinesitherapie, ergotherapie, psychologische ondersteuning of andere, waarbij we samenwerken met geprefereerde partners uit ons netwerk.

Dit tweede ACC is een bewijs van ons voortdurende streven naar excellente zorg en toegankelijkheid voor iedereen die het nodig heeft. We willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund in deze onderneming en we kijken ernaar uit om prothesegebruikers in België te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

We nodigen iedereen uit om ons nieuwe Amputee Care Center te bezoeken en kennis te maken met ons toegewijde team en onze state-of-the-art voorzieningen. Samen zullen we blijven werken aan een gezondere en actievere toekomst voor alle prothesegebruikers en hun naasten.