• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

Op zoek naar een vrijblijvende TWEEDE OPINIE?

449164470 867208 WEB 008777053 3467495345013734557 N
contact us

Boek een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie !

Contacteer ons via het contactformulier of
via +32 (0)470 500 888. Wij staan graag tot uw dienst.

Als je een amputatie ondergaat, wordt je voor je eerste prothese in vele gevallen geholpen door de verantwoordelijke prothesemaker van het ziekenhuis. Het is gebruikelijk om in deze acute fase gebruik te maken van diens aangeboden diensten, omdat deze situatie nieuw is en omdat je geen ervaring hebt met prothesen.

Als toekomstige prothesegebruiker besef je op dat moment vaak niet hoe belangrijk de vertrouwensband moet zijn met je prothesemaker en wat je van hem/haar mag, kan of moet verwachten.

In een latere fase, wanneer de patiënt reeds teruggekeerd is naar huis en zijn leven (deels) terug heeft opgepakt, blijkt dat een groot deel (+/- 50%) echter niet tevreden is van de prothese, of van het functioneren met de prothese en/of service van de prothesemaker.

En dan is het ook belangrijk om te weten dat het niet normaal is als u steeds pijn ervaart bij het stappen, dat het niet normaal is als u enkel beperkingen ervaart in uw dagelijks functioneren! Want misschien zijn er wel onderliggende problematieken die tot op dat moment niet duidelijk waren, maar wel een belangrijke impact hebben.

“Ik verwacht van een prothesist dat hij/zij zijn handen vuil maakt, mij recht in de ogen kijkt en samen met mij meedenkt over oplossingen. Daar was ik naar op zoek en dat heb ik gevonden!”
J. N.

Wij willen prothesegebruikers een kans bieden hun prothese en de manier waarop ze die gebruiken te verbeteren. Op basis van een grondige analyse willen we hen (en hun naasten) voorzien van een eerlijk advies, om zo hun situatie te verbeteren.

Met onze totaalaanpak benaderen we u daarom vanuit uw dagdagelijks functioneren en alle ongemakken die u daarbij ervaart en adviseren we u naast het prothese-technische ook op andere vlakken. 

Ben je dus op zoek naar een vrijblijvende tweede opinie, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een kennismakingsgesprek.

Onze specialisten staan je graag te woord!

Maxresdefault