• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

Gratis gang- & loopanalyse

IMG 9431Maingirl

Gratis expert advies in ons ganglabo

Verbeter je mobiliteit met onze gratis ganganalyse voor gebruikers van beenprothesen bij Amputee Care Center. Plan vandaag nog je afspraak in het Amputee Care Center Gang Labo in Genk, België! 

Image8
Image16

Video ganganalyse

Bij Amputee Care Center bieden we gratis ganganalyse aan voor alle gebruikers van beenprothesen, ongeacht waar je prothese vandaan komt. Onze ganganalyse voor beenprothese gebruikers is populair bij prothesedragers uit België en Nederland. Wij gebruiken geavanceerde metingen om je loop- en rennendynamiek te evalueren in een laboratiorium met innovatieve technologie zoals camera's en druksensoren.

Optimalisatie van beenprothesen met ganganalyse

  • Verbeter je mobiliteit: Optimaliseer je loopcomfort en efficiëntie.
  • Koker analyse: Verminder ongemakken en huidirritaties.
  • Uitlijnen van je prothese: Fijn-afstemming van je beenprothese voor betere prestaties.
  • Verbeter je sportprestaties: fietsen, lopen, golf, zwemmen, motocross en nog veel meer.
DSC 3814
Loopband

Gratis aanpassing van je beenprothese

Bij Amputee Care Center is de expert video ganganalyse volledig gratis voor alle dragers van beenprothesen.

Financiële beperkingen mogen niemand weerhouden van de zorg die prothesedragers nodig hebben. Wij bieden aanpassingen van prothesen aan om ervoor te zorgen dat je beenprothese optimaal is afgesteld voor comfort en mobiliteit, ongeacht waar het is gemaakt.

Tweede opinie prestatieverbetering beenprothesen

Een gratis ganganalyse in ons ganglabo is bijzonder populair onder mensen met een beenprothese die een tweede opinie wensen over het gebruik en de optimalisatie van hun prothese. Onze beenprothese experten bieden gedetailleerde inzichten in je looppatroon en helpen je om inefficiënties of ongemakken te identificeren.

Door een nauwkeurige evaluatie van je gang kunnen onze experts gerichte aanpassingen aanbevelen, wat resulteert in verbeterd comfort, functionaliteit en algehele mobiliteit. Of je nu een bestaande prothese beter wilt afstellen of gewoon een second opinion wilt, onze ganganalyse is er om je te helpen.

Myic Article 93453
The Foot Practice 3D Gait Analysis.Jpg (1)

Plan je afspraak vandaag!

Neem de eerste stap naar verbeterde mobiliteit en comfort door vandaag nog je gratis ganganalyse te plannen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen op je reis naar verbeterde mobiliteit en een verbeterde levenskwaliteit. Reserveer je plaats vandaag want de wachtlijsten in ons prothese centrum lopen snel vol!

contact us

Boek een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie !

Contacteer ons via het contactformulier of
via +32 (0)470 500 888. Wij staan graag tot uw dienst.