• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

ONE VISIT Prosthetic Solution

bovenbeen prothese op maat
contact us

Boek een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie !

Contacteer ons via het contactformulier of
via +32 (0)470 500 888. Wij staan graag tot uw dienst.

“Soms is het nodig om snel een nieuwe prothesekoker te maken om de functionaliteit van je gebruiker te kunnen garanderen. Met de Direct Socket heb je de mogelijkheid een comfortabele prothesekoker te maken in enkele uren tijd.”
Bram - prothesist

Als één van de marktleiders op gebied van protheseverzorging zijn we in staat de meest innovatieve componenten en technologieën aan te bieden aan onze gebruikers. Al onze prothesen worden volledig op maat gemaakt en voorzien van de juiste onderdelen in functie van de gewenste functionaliteit.

Met onze ‘ONE VISIT Prosthetic Solution’ kunnen we in één bezoek, op 1 dag, een definitieve beenprothese aanmeten en afleveren. De Direct Socket, waarmee we zowel een onder- als een bovenbeenprothesekoker kunnen maken, is een Total Surface Bearing prothesekoker. Hierbij wordt de volledige binnenoppervlakte van de prothesekoker gebruikt om af te steunen. Het is een type koker dat kan gebruikt worden door geamputeerden van alle activiteitenniveaus.

De productie gebeurt op basis van een gestandaardiseerde procedure. Dit geeft onze prothesisten de gelegenheid zeer precies te werk te gaan en makkelijk correcties aan te brengen waar nodig.

De transfemorale (bovenbeen) versie van dit type koker is voorzien van een flexibele bovenrand en is lager dan de conventionele prothesekoker. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid ter hoogte van het heupgewricht en zodus meer draagcomfort voor de gebruiker.

Wilt u graag weten of wij u hiermee kunnen helpen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze innovatieve kokertechnologie!