• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

Persoonlijke BEGELEIDING en ADVIES op maat

beste beenprothese voor wandelen
contact us

Boek een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie !

Contacteer ons via het contactformulier of
via +32 (0)470 500 888. Wij staan graag tot uw dienst.

“Mijn prothesist heeft echt zijn uiterste best gedaan om mij en mijn levensstijl te begrijpen en heeft me geholpen de best mogelijke prothese te maken. Ik ben hem zeer dankbaar.”
J. D.

In het Amputee Care Center staan de prothesegebruiker en zijn familie centraal. Wij bieden een totaalpakket aan dat veel verder gaat dan enkel het aanmeten, aanpassen, uitlijnen en/of gebruiken van een prothese.

Ben je nog maar recentelijk geamputeerd of draag je reeds enige tijd een prothese, ons ervaren team van gecertifieerde orthopedisch technologen staat voor je klaar met een op maat uitgewerkte begeleiding en/of deskundig advies

Afhankelijk van je hulpvraag, gaan we samen op zoek naar de beste compositie voor je prothese van het onderste of bovenste lidmaat. Alle prothesen worden volledig op maat gemaakt in functie van de gewenste functionaliteit.

Als één van de marktleiders op gebied van protheseverzorging zijn we in staat de meest innovatieve prothesecomponenten aan te bieden. Dit kan gaan van slimme mechanische producten tot geavanceerde elektronisch gestuurde en/of 3D-geprinte onderdelen. Door een uitgebreid netwerk van partners, staan we tevens op de eerste rij wanneer het gaat over de nieuwste technologieën.

We werken samen met gespecialiseerde artsen en therapeuten om je optimaal te laten functioneren met je prothese. Of je nu wilt sporten met je prothese of enkel een wandeling wilt maken met je hond, samen met jou en je familie identificeren we de juiste persoonlijke doelen en gaan we van start.

Draagcomfort en levenskwaliteit zijn hierbij twee belangrijke goals.