• Welkom bij Amputee Care Center

  • powered by Spronken

Over ons

More Happy Patients

Onze missie #morehappypatiënts is geen loze belofte.

Of u nu contact neemt via mail, per telefoon of persoonlijk langskomt in één onze centra, we zullen u steeds ontvangen met een warme glimlach en een kop koffie (kan ook iets fris zijn natuurlijk).

Elke medewerker bij het Amputee Care Center is trots op wat hij/zij doet en straalt dat ook uit. Het is onze missie uw levenskwaliteit verhogen.

Het Amputee Care Center streeft, als onderdeel van Spronken Orthopedie, de hoogste standaard van kwaliteitskeurmerk na dat aansluit op de kwaliteitsvereisten van ziekenhuizen en revalidatiecentra.

Met al onze collega’s binnen en buiten het Amputee Care Center werken we elke dag multidisciplinair samen om onze gemeenschappelijke patiënt de beste kwaliteit van zorg te garanderen.

Bij ons bent u steeds van harte WELKOM.

Spronken 2023 Pand1 Vierkant

Het Amputee Care Center is een initiatief van Spronken Orthopedie

Het Amputee Care Center is een focus spin-off van Spronken Orthopedie, een toonaangevende fabrikant van prothesen voor het bovenste en onderste lidmaat voor kinderen en volwassenen.

Spronken Orthopedie is een familiebedrijf dat gaat over generaties van gedrevenheid om een gemeenschappelijk doel te bereiken, in vriendschap en met trots samenwerken met gelijkgestemde mensen. Spronken Orthopedie is onderdeel van de Spronken Group.

Wij zijn een ISO gecertificeerde marktleider in het maken van orthopedische hulpmiddelen en prothesen in België en Nederland. De Spronken Group telt meer dan 430 werknemers in Europa en USA.

Paviljoen
contact us

Boek een kennismakingsgesprek met een heerlijke kop koffie !

Contacteer ons via het contactformulier of
via +32 (0)470 500 888. Wij staan graag tot uw dienst.

Amputee Care Center - BRUSSEL

Het Amputee Care Center in het Medical Center Brussels  (op de site van het Glaverbel gebouw in Brussel). Het centrum is centraal gelegen en toegankelijk voor patiënten uit België, de EU alsook voor internationaal publiek. Het centrum is uitgerust met de meest hoogtechnologische apparatuur inclusief orthopedische werkplaats voor direct fitting.

Amputee Care Center - EUR-REGIO (GENK BELGIE)

Genk ligt op het drielandenpunt België – Nederland – Duitsland. Het centrum is uitgerust met de meest hoogtechnologische apparatuur, een experience garden en een orthopedische werkplaats voor direct fitting. 

Amputee Care Center - GARDEN EXPERIENCE KEMPEN

Onze "Prosthetics Reva Garden" is vrij toegankelijk - na afspraak - voor onze patiënten en hun zorgverleners. 

Amputee Care Center - BRUSSEL

Medical Center Brussels

Terhulpensesteenweg 166
1170 Watermaal Bosvoorde - Brussel

Amputee Care Center - EUR-REGIO

Transportlaan 9
3600 Genk

Amputee Care Center - GARDEN EXPERIENCE KEMPEN

J.B. Stessensstraat 2
2440 Geel